Välkommen till Ladans gemenskap – en oas och öppen famn för alla

UNDER EN ÖPPEN HIMMEL

Välkommen att dela bönegemenskapen

varje söndag kl 18.oo

Förvandlade människor, omständigheter, städer, byar, länder…
Ingen som söker Guds ansikte förblir densamme. Ingen bön förblir obesvarad. Ingen situation lämnas oförändrad. Gud hör och svarar på bön. Välkommen till en frizon för Jesus. En inspirerande, uppmuntrande och profetisk gemenskap i Ladan med förbön för dig, din familj, dina vänner, din hemort, ditt land… Vi ber, vi tillbeder, vi sjunger lovsånger, vi söker Guds ansikte, vi lyssnar till enkla och gripande vittnesbörd samt upplever en Gudsnärvaro som förändrar våra liv. Var med och upplev väckelsens livsnerv – bönegemenskapen…

”Ropa till mig, så vill jag svara dig och låta dig höra om stora och ofattbara ting som du inte känner till.” Jeremia 33:3

”Sök Guds ansikte”  –  Bön, förbön, lovsång, vittnesbörd

 

Du kan besöka fler hemsidor med fokus på bön:   SVERIGEBÖNEN


 

Söndag 15 december 15.00 och 18.00

Pastor Owe Lindeskär

”Bön som når Faderns hjärta” 

 

 Owe Lindeskär har tjänat som pastor och predikant i flera församlingar inom den svenska Pingströrelsen, bland annat som pastor och församlingsföreståndare i Filadelfiaförsamlingen i Stockholm. Owe Lindeskär besöker regelbundet församlingar i Sverige samt predikar i kampanjer, konferenser och seminarier i ett antal länder. Han har skrivit flera böcker och gett ut över hundra cd-titlar med undervisning i olika bibliska ämnen.”

 


 

Söndag 22 december 18.00

Bön och lovsång – Julens sånger

Mats – Therese – Sam

 


 

TRETTONDAGSHELGEN 4-6 JANUARI 2020

LÖRDAG 18.00 , SÖNDAG OCH MÅNDAG 15.00 & 18.00

BIRGER SKOGLUND

birger 2Birger Skoglund är predikant och uppskattad talare i Sverige och Skandinavien. Birger reser för Trosgnistans Mission.

Han är kolumnist i tidningen Hemmets Vän och arbetar även som guide på resor till Egypten och Israel.

”Min uppriktiga längtan är att våra möten ska få bli ett verkligt Jesus-möte. Under senare tid har jag fått se hur Jesus verkligen gör under i mötena och min längtanär att vi ska få en riktigt bra samling i Ladan.”

 

 


 

Lördag 7/3 o Söndag 8/3 15.00 och 18.00

Magnus Pehrsson, präst, Malmö

Söndag kl 10.00 Hagakyrkan i Markaryd

 

Comments are closed.