Välkommen till Ladans gemenskap – en oas och öppen famn för alla

PÅ GRUND AV CORONA-PANDEMIN

ÄR VÅRENS MÖTEN INSTÄLLDA

 

UNDER EN ÖPPEN HIMMEL

Förvandlade människor, omständigheter, städer, byar, länder…
Ingen som söker Guds ansikte förblir densamme. Ingen bön förblir obesvarad. Ingen situation lämnas oförändrad. Gud hör och svarar på bön. Välkommen till en frizon för Jesus. En inspirerande, uppmuntrande och profetisk gemenskap i Ladan med förbön för dig, din familj, dina vänner, din hemort, ditt land… Vi ber, vi tillbeder, vi sjunger lovsånger, vi söker Guds ansikte, vi lyssnar till enkla och gripande vittnesbörd samt upplever en Gudsnärvaro som förändrar våra liv. Var med och upplev väckelsens livsnerv – bönegemenskapen…

”Ropa till mig, så vill jag svara dig och låta dig höra om stora och ofattbara ting som du inte känner till.” Jeremia 33:3

”Sök Guds ansikte”  –  Bön, förbön, lovsång, vittnesbörd

 

Du kan besöka fler hemsidor med fokus på bön:   SVERIGEBÖNEN


 

Fredag 11/9 19.00

Lördag 12/9  och  Söndag 13/9 15.00 och 18.00

Pastor Birger Skoglund

 birger 2Birger tar upp högaktuella ämnen för vår tid och ger ut ett väckelserop till Skandinaviens folk. Allvarligt utmanar, uppmuntrar och inspirerar han församlingen att förbereda sig inför Jesu återkomst.  Birger Skoglund har predikat evangelium i 50 år. Fortfarande är han i full tjänst både i hemlandet och runt om i världen. Han startade sin tjänst i Karlskrona och har varit pastor i Karlshamn, Hässleholm, Nässjö och Örebro. I över 30 år har han verkat som resande evangelist. Han har besökt länder som Chile, Indien, Filippinerna, Thailand, Tanzania, Uganda, Rwanda, Kongo, Kenya, Holland, Ukraina och alla de nordiska länderna.

 

 

 

 


 

 

 

Comments are closed.